INFO: GDC Partners - Oude Gentbaan 273 - 9300 Aalst - T 0486 035 396 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welkom bij Immokantoor GDC-partners - intro

Mag ik U mijn kantoor, GDC-Partners voorstellen?

Mijn naam is Chantal De Craecker, zaakvoerder.

In april 2011 begon ik mijn activiteiten als vastgoedmakelaar in eigen beheer. U vindt het kantoor te Aalst, Oude Gentbaan 273. Zonder strikte kantooruren, maar u kan me steeds contacteren voor een afspraak, telefonisch of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik streef naar een compacte portefeuille, waarbij ik mijn opdrachtgevers met raad en daad kan bijstaan met de verkoop van hun eigendom. Dit heeft als grote voordeel dat ik mij werkelijk persoonlijk kan focussen op elk dossier, zodat elk pand dat mij toevertrouwd wordt ook daadwerkelijk verkocht wordt!

Een correcte prijsbepaling en inschatting van uw pand op de markt is hierbij van essentieel belang.

Eenmaal u mij de verkoop van uw pand toevertrouwt, wordt u ook voortdurend op de hoogte gehouden van de evolutie van uw dossier. Samen bespreken we onder andere de gepaste strategie voor uw eigendom, niet elk pand beschikt immers over dezelfde troeven voor een vlotte verkoop!

Overweegt U een eigendom te verkopen? Aarzel niet, bel me even voor een gratis waardebepaling.

Ook een goeiedag aan u, potentiële kopers!

Heeft u interesse in één van de aangeboden panden?

Bel gerust, u kunt steeds rekenen op een duidelijke uitleg, een doorlichting van uw financiële mogelijkheden en een berekening van de werkelijke kost van uw aankoop!